Sveriges Radio

Tankesmedjan ersätts av ny humorpodd i P3 till hösten

Uppdaterad

Humorprogrammet Tankesmedjan kommer till hösten att ersättas av en ny humorpodd. Tankesmedjan fortsätter dock att släppas hela sommaren med höjdpunkter från Tankesmedjan genom åren. Det blir tio avsnitt med ”best of”-tema.

Sommarens Tankesmedjan programleds av Charlotte Wandt och Jonatan Unge. Sista avsnittet av Tankesmedjan med nuvarande programledarkonstellation släpps 28 juni. I augusti kommer vi att berätta mer om den nya humorpodden.


Vad händer med Tankesmedjan i P3?
Från och med 5 juli kommer Charlotte Wandt och Jonatan Unge att presentera Tankesmedjan med "best of"-tema. Varje onsdag under tio veckor med start 5 juli släpps en podd fylld av det bästa och roligaste ur Tankesmedjans arkiv. Till hösten ersätts Tankesmedjan av ett nytt humorprogram.


Har Tankesmedjan bytt programledare?
Den nuvarande konstellationen med Christoffer Nyqvist, Albin Olsson, Charlotte Wandt, Laura Ingemarsson och Sebastian Nowacki släpper sitt sista Tankesmedjan-avsnitt den 28 juni. Efter det kommer Charlotte Wandt och Jonatan Unge att vara programledare i tio veckor.


Vad kan ni berätta om den nya humorpodden?
Det kommer komma en ny humorpodd efter sommaren. Vi kan inte avslöja alla detaljer ännu men podden riktar sig till alla som gillar humor och satir.

Guide taggad med: humor p3 Tankesmedjan
warning Created with Sketch.