Sveriges Radio

Jobba eller praktisera på Sveriges Radio

Uppdaterad

Hur söker man jobb på Sveriges Radio? 
Vad roligt att du vill söka jobb hos oss! Vi söker medarbetare med olika kompetenser och erfarenheter som kan bidra med fler perspektiv för att göra en radio för alla. Sök idag och bli en värdefull del av ett viktigt uppdrag - du hittar alla lediga jobb här.

Att leverera trovärdig journalistik till en bred publik kräver lagarbete, kunskap och förståelse för alla människor. Oavsett roll jobbar vi varje dag för att fler röster och starkare berättelser ska nå ut oberoende av kanal och plattform. Vi är stolta över vårt viktiga och demokratiska uppdrag, och vi brinner för att skapa ljudupplevelser och radio i världsklass för hela Sverige.

Tack vare ständig utveckling av vår teknik och med ett stort förtroende från allmänheten kan vi guida våra lyssnare genom det som händer nu, men också skapa förutsättningar för att skildra det som sker imorgon. Kom och bidra till förståelse i en föränderlig värld.

Hur kan man komma i kontakt med er?
Sveriges Radios karriärsida hittar du alla våra lediga tjänster och information om hur det är att jobba hos oss. Vi tar inte emot ansökningar eller jobbförfrågningar på telefon. Men, har du frågor om rekryteringsprocessen, den utannonserade tjänsten eller inte fått svar på din ansökan, finns kontaktuppgifter längst ner i annonsen.

Hur går jag till väga om jag vill praktisera på Sveriges Radio?
Vad roligt att du vill praktisera hos oss! Vi söker alltid personer med olika röster, kompetenser och erfarenheter som kan bidra med fler perspektiv för att göra en radio för alla.

Lediga praktikplatser och information om hur det är att praktisera hos oss hittar du här.

Som praktikant hos oss kommer du att få delta i allt arbete som hör till en redaktions vardag och bli inte förvånad om du får vara bisittande programledare eller produktionstekniker på ett av våra stora evenemang under din tid hos oss.

Vi annonserar för längre praktikperioder på vår karriärsida. Letar du efter en kortare praktik kan du kontakta önskvärda redaktioner på egen hand. Om du har frågor och funderingar så kan skriva till oss på praktikexjobb@sr.se

Guide taggad med: Arbete jobba på Sveriges Radio karriär praktik
warning Created with Sketch.